Fritids v. 17

Veckan som gått:

I måndags hade två elever från åk. 2 pyssel med elever från förskoleklass och åk.1. Dom tillverkade fina saker med hjälp av bl.a. toarullar och piprensare (se bilder nedan)

I tisdag höll fyra elever i idrottshallen för eleverna i förskoleklass och åk.1. Dom planerade först vad och hur dom skulle göra och sedan förklarade dom för övriga elever. Dom körde skeppsbrott (tagen på en hinderbana), en variant av dansstopp samt banantagen. Det var väldigt kul att se hur duktiga våra elever i tvåan är på att planera för en aktivitet och sedan leda de yngre eleverna.

Under onsdagen var vi uppe i silverskogen och lekte efter mellanmålet.

Igår, torsdag, var vi ute både innan och efter mellanmålet. Eleverna spelade kula, dansade till musik, grävde i sandlådan mm. och njöt av det fina vädret och att våren tycks vara på ingång.

Idag är det fredag och innan mellanmålet kommer Jens hålla i fredagskul och efter blir det lugnare inne med lek, spel mm. Om vädret tillåter kommer säkert en del välja att gå ut även efter mellanmålet.

Skräpplockardag: På tisdag nästa vecka är det skräpplockardag. Man får gärna ta med sig en plastpåse och ett par handskar. Mentorerna skickar ut mer detaljerad information kring denna dag.

Röd dag (valborg): Vi påminner om att onsdag nästa vecka är det valborg och det är en röd dag vilket innebär att både skola och fritids håller stängt.

Trevlig helg!

Mvh, Himlavalvets fritids.

Det här inlägget postades i fritids F-2. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *