Fritids v.18

Veckan som gått..

I måndags hade två elever i åk. 2, tillsammans med Gunilla, pysselgrupp med ett gäng andra elever. Dom tillverkade fina djurhängen (se bild nedan)

I tisdags var höll tre elever från åk. 2, tillsammans med Johan, i idrottshallen för f-klass och åk. 1. Dom valde att köra linjetagen som uppvärmning, sedan godistrollet och avslutade med ”vanlig” tagen.

I onsdag var det valborg och röd dag vilket innebar att fritids var stängt.

I torsdags var det föräldrafika för våra elever i åk. 2 och för dom andra erbjöds det en lek som vår praktikant Linus höll i med stöttning av Jonathan. Det var kinesiska muren och den var väldigt uppskattat av eleverna då nästan samtliga valde att delta.

Idag är det fredag och Jens kommer hålla i fredagskul innan mellanmålet och sedan blir det lugna aktiviteter inomhus efter.

Veckan som kommer…

På måndag är det åter igen två elever från åk. 2 som håller i pyssel och på tisdag är det fyra elever från åk.2 som håller i idrottshallen.

Utvärderingsdag: På onsdag (8/5) är fritids stängt under eftermiddagen då alla vi som arbetar på fritids är iväg hela dagen för att utvärdera vårt fritids samt planera inför nästa läsår. På morgonen är fritids öppet som vanligt och även skoldagen är som det brukar men eleverna får gå hem när skolan är slut.

Kristi himmelsfärds dag: På torsdag (9/5) är det röd dag vilket innebär att både skola och fritids är stängt.

Klämdag: På fredag (10/5) är det klämdag vilket innebär att skolan är stängd men fritids är öppet som vanligt. Ni som anmält att ert/era barn ska vara på fritids denna dag har fått ut lappar med information kring denna dag. Finns även bifogad här nedan.

Infolapp 10 Maj vårdnadshavare

Fritidshemmets dag: Tisdagen 14/5 är det fritidshemmets dag och det vill vi självklart fira! Vi kommer äta grillad korv till mellanmål vid ca kl. 14 och sedan kör lekarna/aktiviteterna igång vid 14:30-16:00. Alla elever som går på Himlavalvet är välkomna att delta denna eftermiddagen även om man egentligen inte har fritidsplats eller går hem tidigare. Alla får stanna till kl. 16 denna dagen.

trevlig helg!

Mvh, Himlavalvets fritids.

 

Det här inlägget postades i fritids F-2. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *