Fritids v.13 – påsklov

Påsklovsveckan är snart förbi och det har varit en kanonvecka.

I måndags bjöd först arken in oss på påskpyssel där vi använde oss av kottar, bollar, färg, lim mm. för att tillverka små påskkycklingar. Till mellanmålet visade Johan och Jens sedan sina kulinariska kunskaper genom att grädda våfflor till alla eleverna.

Under tisdagen var vi inne i idrottshallen under förmiddagen då Växthuset bjudit in till påskjakt. Eleverna var i par och skulle springa runt en hinderbana, på vägen satt det frågor som dom skulle komma ihåg och sedan svara på en fråga. Det var mycket uppskattat. Under eftermiddagen hade några elever pyssel med övriga som dom planerat själva.

I onsdags var vi först nere på stora biblioteket och hade programmering. Även detta var en mycket uppskattad aktivitet. På eftermiddagen var det den årliga äggrullningen där årets vinnare bland eleverna blev Oasen och bland personalen blev det Himlavalvet.

Idag är det torsdag och i förmiddags bjöd Montessori in till påskstafett på grusplanen. Eleverna fick bl.a. hoppa säck, balansera ett ägg på en sked och springa med påskkläder på sig. Nu i eftermiddag ska vi in i idrottshallen och leka lekar.

Men som man brukar säga, en bild säger mer än tusen ord (se nedan)

Glad påsk önskar alla vi på Himlavalvets fritids 🙂

Det här inlägget postades i fritids F-2. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *