Fritids v.14

Veckan som gått..

I tisdags var alla som ville inne i idrottshallen vilket innebar att vi var 28 elever där inne. Lite trångt kanske men det gick ändå väldigt bra. Vi körde vildhästarna och olleboll då eleverna önskade detta. Från och med nästa vecka kommer istället eleverna i åk.2 hålla i dessa tillfällena med stöd från oss vuxna vilket många brukar uppskatta. Dom kommer få planera, förbereda och hålla i ett tillfälle tillsammans med tre andra klasskompisar.

Under onsdagen gick vi upp i silverskogen efter mellanmålet. Eftersom vädret inte var det bästa så skippade vi täljskolan då det helt enkelt var för kallt för att sitta och tälja. Tanken är att det återupptas under nästkommande veckan.

Igår var det torsdag och då var tjejerna från barn- och fritidsprogrammet här. Dom hade pyssel med eleverna som anmält sig till denna grupp.

Idag är det fredag och Jens kommer hålla i fredagskul innan mellanmålet. Efter blir det lugnare aktiviteter inomhus.

Naturskola: På naturskolan har våra elever i åk. 1 och 2 gjort affischer för att visa vad som är så viktigt och bra med vår skog och natur. Dom har delats in i grupper, plockat naturmaterial till affischerna och slutligen skrivit texter där dom fick ge sina åsikter om varför vi ska värna om vår skog och natur. Dessa sitter nu upphänga på Himlavalvet.

Skolstart efter sommarlovet: På sommarlovslappen står det att skolan kommer börja måndag v.34 (19/8) kl. 08:00. Detta stämmer inte då utbildningsförvaltningen nu ändrat dag och skolan kommer istället börja på tisdagen v. 34 (20/8) kl. 08:00. Det kommer skickas ut ett temporärt schema endast för måndagen 19/8 på IST som ni gärna får fylla i när ni har möjlighet. Den dagen kommer alltså fritids vara öppet hela dagen som vanligt när det är lov.

Kulspel: Nu när våren (snart) är kommen har kulspelandet börjat på Klöxhultsskolan igen. Vi bifogar här de gemensamma reglerna som finns för kulorna.

Kulregler på Klöxhultskolan 2024

Trevlig helg önskar Himlavalvets fritids.

Det här inlägget postades i fritids F-2, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *