Fritids v.11

Veckan som gått:

I måndags var det pysselgrupp där två elever från vår åk.2 hade planerat och höll i det tillsammans med Gunilla för ett gäng andra elever. Dom tillverkade fina kaniner av bl.a. toarullar (se bild nedan)

I tisdags var Jonathan och Jossan inne i idrottshallen med grupp 2. Dom lekte olika stafetter och sedan avslutade dom med en lek som kallas apberget.

Under onsdagen var vi uppe i silverskogen där Johan bl.a. höll i täljskola för några elever. Eftersom vädret var lite ruggigt valde vi även att tända en brasa och som extra lyx fick alla eleverna grilla varsin marshmallow.

Igår var det torsdag och då var det gyllene klubban för hela slanten. Våra duktiga elever i åk.2 spelade två matcher och nästan alla andra var inne och hejade och peppade dom. Resultaten blev tyvärr inte riktigt som dom önskade men alla gjorde verkligen sitt bästa. Det är extra roligt att så många i åk.2 valt att delta i årets upplaga av turneringen. Nästa vecka är sista matchen och vi spelar bronsmatch vid kl. 14:18.

Idag är det fredag och Jens kommer hålla i fredagskul innan mellanmålet och efter blir det lugnare med film och annat. Ev. blir det även kahoot (digital frågesport) efter mellanmålet om några är sugna på det.

Påsklov: Det är endast en vecka kvar sedan är det påsklov. Här nedan finns några dokument som är bra att ta del av om ert barn ska vara på fritids under lovet.

Påsklovslapp 2024 – kopiera
Robotverkstad
Äggrullning i klöxhultsbacken

Kulor: Vi har gemensamt på alla avdelningar bestämt att eleverna får börja spela kula igen efter påsklovet.

Trevlig helg!

Mvh, Himlavalvets fritids.

Det här inlägget postades i fritids F-2. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *