Fritids v. 10

Hej.

Denna vecka har varit lite extra rolig och speciell då både gyllene klubban börjat och det har varit studiedag.

I måndags var vi ute större delen av eftermiddagen och lekte i det fina vädret.

I tisdags hade Johan och Gunilla fritidsmöte med eleverna i åk. 1 och 2. Här nedan kan ni läsa protokollet från mötet. Efter mellanmålet spelade eleverna i åk.2 sin första match i gyllene klubban och nästan alla andra var inne och hejade på sina kompisar för glatta livet.

Fritidsråd v.10

Under onsdagen var vi uppe i silverskogen där eleverna byggde kojor, lekte affär och mycket annat. Nästa vecka kommer vi även starta upp vårens täljskola för dom som anmäler sig till detta.

Igår (torsdag) var det studiedag och därmed lite färre elever på fritids. Vi hade legomasters under förmiddagen och pyssel under eftermiddagen. Vi var även ute och grillade korv till mellanmålet.

Idag är det fredag och Jens kommer hålla i fredagskul innan mellanmålet och efter blir det film, spel mm.

Påsklov: Påsklovet närmar sig med stormsteg och sista anmälningsdagen är idag. Mer info om aktiviteter kommer inom en snar framtid. Vi kan redan nu säga att på måndagen bjuder Arken in till pyssel, på tisdagen bjuder Växthuset in till aktivitet i idrottshallen, under onsdagen bjuder Himlavalvet in till äggrullning och på torsdagen bjuder Montessori in till en aktivitet (oklart vilken ännu).

Kläder: Nu när vädret börjar bli bättre så prata gärna med era barn vad dom ska ha på sig under rasterna och på eftermiddagarna när vi är utomhus. En del tycker redan det är t-shirt väder nämligen 🙂

Sommarlov och läger: Idag kommer elevernas mentorer att dela ut lappar inför sommarlovet samt bökhultslägret till alla eleverna (bifogas även här nedan). Vi vill ha in både lappen samt tider/ledighet på IST och det ska vara inlämnat senast 8 april. Hör gärna av er om ni har några funderingar kring detta.

Bökhultslägret lapp 2024
Sommar 2024 Brev till föräldrar
Sommarledighet 2024

Vi önskar er en trevlig helg!

Mvh, Himlavalvet.

 

Det här inlägget postades i fritids F-2. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *