Fritids v.9

Hej.

Veckan har rullat på och vädret har minst sagt varit varierande.

I måndags var vi ute mycket och spelade bland annat musik som eleverna dansade till.

I tisdags var Johan och Jonathan inne i idrottshallen med en liten grupp elever då många istället valde att vara utomhus när solen sken. Vi körde ambulanstagen samt olleboll.

I onsdags hade vi ett litet möte med eleverna i åk.2 efter mellanmålet kring gyllene klubban samt idrottshallen framöver där dom ska få vara med och leda inne i idrottshallen efter påsklovet. Det är frivilligt och dom som anmäler sig kommer tillsammans med Johan, i grupper om 3-4 elever, planera ett tillfälle samt hålla i det med stöd av en vuxen.

igår (torsdag) var tjejerna från barn och fritid här. Dom lekte tre olika lekar, bl.a. en rita, gissa, spring lek. Samtidigt hade Jens en annan lek för dom som var sugna. Dom skulle flippa en plastmugg så den landade med öppningen neråt och sedan skulle dom rulla en pingisboll över bordet så den landade i en mugg som var fasttejpad i kortändan av bordet.

Idag är det fredag och Jossan kommer köra bingo med eleverna som är sugna innan mellanmålet. Efter mellanmålet blir det lugnare med film och annat.

Gyllene klubban: Nästa vecka börjar gyllene klubban för våra elever i åk.2. På tisdag kommer dom spela en match och veckan efter (v.10) kommer dom spela två matcher under torsdagseftermiddagen. V. 11 är det sedan antingen match om tredjeplats eller final som gäller beroende på hur det går i gruppspelet. Ni som har barn som anmält sig ska ha fått ut mer detaljerad information under veckan. Eleverna som inte anmält sig eller som får i F-klass och åk.1 får vara med och heja på sina kompisar.

spelschema 2024doc.

Studiedag: Vi påminner om studiedagen under nästa vecka. Det är på torsdag och innebär att skolan är stängd men fritids är öppet som vanligt.

Fritidsråd: På tisdag kommer Johan och Gunilla ha fritidsråd med eleverna i åk. 1 och 2. Vi kommer bland annat ta upp förslag vad dom vill göra under studiedagen och påsklovet samt mer allmänt vad dom vill göra på fritids under eftermiddagarna. Vi ska försöka ha det med eleverna i F-klassen också under veckan.

Silverskogen: Nu när våren är på intåg har vi bestämt att vi varje onsdag kommer gå upp till silverskogen (ligger bakom tennisplanerna). Vissa gånger går vi dit innan mellanmålet och äter där och andra gånger går vi dit efter mellanmålet. Vi kommer bland annat köra täljgrupp där uppe som eleverna får anmäla sig till.

Trevligt helg.

Mvh, Himlavalvet.

Det här inlägget postades i fritids F-2. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *