Fritids v.12

Veckan som gått..

I måndags hade två elever i åk.2 pyssel för några andra elever tillsammans med Gunilla. Dom tillverkade fina påskpyssel i form av kaniner och kycklingar (se bild nedan).

I tisdags var grupp 1 inne i idrottshallen med Jonathan och Jens. Dom körde stafetter och apberget. Övriga var ute och lekte.

I onsdags var vi uppe i silverskogen efter mellanmålet där Johan hade täljsskola med ett gäng elever. Övriga lekte olika lekar i skogen.

Igår, torsdag, var det gyllene klubban för våra elever i åk.2. Reslutatet blev inte som vi önskade men dom gjorde allt dom kunde och publiken fick se en riktigt spännande match. 0-0 efter full tid och sen straffavgörande där det blev hela 8 straffar var för lagen innan det kunde avgöras.

idag är det fredag och Jens kommer hålla i fredagskul ute innan mellanmålet och efter blir det lugnare aktivitet inomhus.

Påsklovet: Vi påminner om påsklovet nästa vecka. På onsdagen kommer vi gå till stora biblioteket vid ca 08:30 och det är därför viktigt att alla är på plats strax efter kl. 8. Den dagen är det även äggrullning så man får gärna ta med sig ett hårdkokt ägg. Man får gärna måla det om man vill antingen hemma eller på fritids.
Vi påminner också om att skola/fritids är stängt under fredagen samt måndagen v.14 då det är röda dagar.

Bökhultsläger/sommarlov: Vi påminner även om att lämna in närvaro/ledighet för vårt bökhultsläger och sommarlovet. Det ska vara inlämnat senast 8 april både på IST lämna/hämta och i pappersform.

Trevlig helg önskar Himlavalvets fritids.

Det här inlägget postades i fritids F-2. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *