V.21

Denna vecka har vi jobbat med bokstaven X, att den låter ks men skrivs med bara ett x. Vi har gjort xylofoner på bilden.

I tisdags fick de hem läsläxeboken för sista gången. Det är Olles bokstavssång till tisdag som de ska läsa/sjunga och svara på frågorna. From nästa vecka och de veckor som är kvar kommer de ha läsläxa i böcker från biblioteket ur serien ”klass 1B”. De ska läsa sidorna som står på lappen i läxmappen och när boken är utläst ska de också svara på frågorna till boken. Har ni funderingar så kom in och fråga så visar jag er.

Igår torsdag var vi i Bökhult och många tycker att det var bästa dagen i skolan. Vi har spelat kidsvolley, lekt flaggan, lekte på lekplatsen och byggt sandslott på stranden. Och naturligtvis fikat och ätit lunchen där på plats. Promenaden hem gick bra men vi fick stanna många gånger och ta vätskepaus pga värmen på em.

Idag har vi varit på biblioteket och lånat böcker för sista gången denna termin. Ni som har kvar gamla böcker hemma skicka med dem på måndag.

V.22

måndag: —

tisdag: läs och skrivläxa. Jag kommer samla in läseböckerna.

onsdag: —

torsdag: läsläxa i ”Klass 1B” , idrott

fredag: —

Trevlig helg!

Jessica

Det här inlägget postades i Galaxen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *