Fritids v.21 & info inför sommaren.

Veckan som gått..

I tisdags var vi inne i idrottshallen där tre elever från åk.2 höll i aktiviteten. Dom valde att köra vildhästarna och Harry Potter.

I onsdags gick vi upp i silverskogen och åt mellanmålet där uppe.

Igår, torsdag, var vi i bökhult hela dagen vilket innebar att eleverna var rätt trötta när vi kom tillbaka till skolan. Vi valde därför att kolla på film efter mellanmålet. Samtidigt var våra elever i åk. 2 och hälsade på nere på oasen mellan 14:30-16:00. Detta ska dom även göra nästa vecka.

Idag är det fredag och då blir det först fredagskul med Jens innan mellanmålet och efter blir det lugnare aktiviteter inomhus.

Skolavslutning:
Det ligger nu ett temporärt schema ute för skolavslutningsdagen som ni gärna får fylla i så snart ni vet om ert barn ska vara på fritids eller ej.
Fritids är öppet som vanligt på morgonen (6:30-7:45). Sedan startar fritids igen vid kl. 11:00 när mentorerna släppt klasserna för sommarlov.
Behöver man bara ha morgonomsorg lägger man startmorgontid och sedan fram till 07:45, t.ex. 07:00-07:45.
Behöver man bara omsorg från kl. 11, så lägger man starttid från 11:00 sedan en sluttid, t.ex. 11:00-16:00.
Behöver man både morgonomsorg och eftermiddagsomsorg lägger man morgontid och sen eftermiddagssluttid (Heldagstid), t.ex. 07:00-16:00.

Bussar: Bussarna går hem ca 11:30 denna dag. Om ert barn ska åka buss får ni gärna meddela oss annars antar vi att ni hämtar ert barn denna dag.

Lite information inför bökhultslägret: 

  • Idag kommer mentorerna dela ut foldrarna inför lägret. Kolla därför gärna en gång extra i era barns väskor när dom kommer hem. I foldrarna finns matnyttig information som är bra att ta del av inför lägret.
  • Vi har även skickat ut lappar till dom elever som ska vara på fritids någon gång under v.28-31 när det är på ISÄ. Bl.a. med information kring öppet hus den 5/6 kl. 16:30-17:30.
  • Som alla andra år så är det bad med flytväst som gäller. För att flytvästen ska vara godkänd ska den ha en rem vid grenen som säkerställer att flytvästen inte åker av.
    Vi har de senaste åren lånat flytvästar av kommunen, men i år har de begränsat antal vi kan låna. Därför önskar vi att ni gärna kollar runt efter en egen flytväst som kan nyttjas under lägret.

Sommarsimskola:
Ni som anmält att ert barn ska vara på sommarsimskolan de första veckorna på sommarlovet (v.25-27) får gärna meddela oss på fritids detta. Skriv/säg även vilket av grupperna dom är med i så vi har koll vilka som är på/ska till simskolan.

Det här inlägget postades i fritids F-2. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *